דף הבית  >> 
 >> 

הרשם  |  התחבר


ספגטי ציק'ן 

מאת    [ 02/12/2009 ]

מילים במאמר: 141   [ נצפה 4479 פעמים ]

טעמו המיוחד של הספגטי פגשתי בפעם הראשונה בוונציה,

 זה היה לפני שני עשורים וכל הספגטים שטעמתי במסעדות השונות לא היו בטעם  המיוחד  שזכרתי לטובה.

חשוב להשתמש בספגטי מס' 7 איכותי איטלקי,  4 פולק'ס של ציקן טרי.(שוקי עוף)

אופן ההכנה:

הכנת הספגטי לפי ההוראות הראשומות רק פחות 4 דקות .העברה למסננת וטיפטוף של שמן זית על הספגטי למניעת הדבקות

יש לאדות בצל קצוץ בשמן קנולה

יש להניח את 4 חלקי הצי'קן על הבצל ולהזהיב אותם עד קבלת צלי עוף.

תבלינים: פפריקה אדומה מרוקאית, כף מרק עוף, מעט חוויאג'.פלפל שחור גרוס ,קורט סוכר

יש להוסיף 3 כפות רסק עגבניות+3 כוסות מים רתוחים. (צריך להיות כיסוי נוזלים  מלא לעוף)

יש לבשל את העוף כ 30דקות.

הרטוב של העוף צריך להיות סמיך ובשלב זה מוסיפים את הספגטי אל התערובת עם הציק'ן כ 10 דקות.

מגישים חם! תמהרו לאכול! לא בטוח שישאר....

מאמרים נוספים :"נחמן סוזי מאמרים"

נחמן סוזי קוסמטיקאית בכירה,מנהלת שני מכוני קוסמטיקה בראשל"צ ובמזכרת בתיה. מומחית להסרת שיער בכל השיטות. http://www.orlaor.co.il 0544969106




מאמרים חדשים מומלצים: 

חשבתם שרכב חשמלי פוטר מטיפולים? תחשבו שוב! -  מאת: יואב ציפרוט מומחה
מה הסיבה לבעיות האיכות בעולם -  מאת: חנן מלין מומחה
מערכת יחסים רעילה- איך תזהו מניפולציות רגשיות ותתמודדו איתם  -  מאת: חגית לביא מומחה
לימודים במלחמה | איך ללמוד ולהישאר מרוכז בזמן מלחמה -  מאת: דניאל פאר מומחה
אימא אני מפחד' הדרכה להורים כיצד תוכלו לנווט את קשיי 'מצב המלחמה'? -  מאת: רזיאל פריגן פריגן מומחה
הדרך שבה AI (בינה מלאכותית) ממלאת את העולם בזבל דיגיטלי -  מאת: Michael - Micha Shafir מומחה
ספינת האהבה -  מאת: עומר וגנר מומחה
אומנות ברחבי העיר - זרז לשינוי, וטיפוח זהות תרבותית -  מאת: ירדן פרי מומחה
שיקום והעצמה באמצעות עשיה -  מאת: ילנה פיינשטיין מומחה
איך מורידים כולסטרול ללא תרופות -  מאת: קובי עזרא יעקב מומחה

מורנו'ס - שיווק באינטרנט

©2022 כל הזכויות שמורות

אודותינו
שאלות נפוצות
יצירת קשר
יתרונות לכותבי מאמרים
מדיניות פרטיות
עלינו בעיתונות
מאמרים חדשים

לכותבי מאמרים:
פתיחת חשבון חינם
כניסה למערכת
יתרונות לכותבי מאמרים
תנאי השירות
הנחיות עריכה
תנאי שימוש במאמרים



מאמרים בפייסבוק   מאמרים בטוויטר   מאמרים ביוטיוב